Hírek

David Guetta & Bebe Rexha - I'm Good (Blue)

A két szupersztár tudja, hogyan kell modern vibe-ot adni egy ’90-es slágernek: az Eiffel 65 ikonikus dance-pop számát dolgozták fel az előadók, a végeredmény pedig egy rádióbarát, lüktető újdonság lett!

Bebe és Guetta öt évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a kollaboráción, de végül vártak még a kiadással. Idén azonban az énekesnő megosztott egy részletet a dalból TikTokon, ami futótűzként kezdett terjedni: már több mint 130 ezer videót készítettek a trackhez, ezzel több mint 500 millió megtekintést generálva a platformon. A siker pedig nem véletlen, hiszen a páros eszméletlen löketet adott az örökzöldnek: egy fantasztikus női vokál, szerethető hangszerelés, masszív beat-ek és persze az ikonikus refrén gondoskodnak az instant dallamtapadásról.

A francia lemezlovas idén is csak úgy ontja magából a dance hiteket, a Becky Hillel és Ella Hendersonnal közös „Crazy What Love Can Do” jelenleg is az egyik legjátszottabb felvétel a hazai rádiókban.

Bebe Rexha se tétlenkedik, koncertjei mellett folyamatosan dolgozik új dalain, miközben előző lemezének felvételei – mint a „Sacrifice” vagy a „Sabotage”- továbbra is ostromolják a játszási listákat.

 

Hallgassátok meg az újdonságot itt!