Hírek

DAVID GUETTA, AYRA STARR, LIL DURK - "BIG FU"

David Guetta folytatja legendás sorozatát a mesteri 'Big FU' című kislemezével, melyen két szupertehetséges előadóval, az Afropop üdvöskével Ayra Starr-al és a chicagói rap sztárral, Lil Durk-kel kollaborált.

A világrengető dance himnuszok sorozata után a 'Big FU' váratlanul egy könnyedebb, house-os hatású oldalát mutatja a globális ikon produkciós képességeinek. A francia zseni ezúttal egy sima, letisztult groove-ot kovácsolt egy ragadós funk basszus köré, amelyen Ayra Starr afro-pop sítulsa és selymes R&B hangzású éneke adja a felejthetetlen refrént: „Big Fuck You to my replacement / I see you’re someone else’s favourite.” A dallamos szintetizátorok és Lil Durk ütős rap betétje teszik teljessé ezt az igazán friss, bulis felvétel.

David Guetta megállíthatatlanul szállítja a sikereket. Legutóbbi 'Baby Don’t Hurt Me' című nagysikerű dalával letarolta a slágerlistákat, amelyen a két popszupersztár, Anne-Marie és Coi Leray közreműködött. Ez a dal a 'I’m Good (Blue)' című Spotify globális stream szörnyeteg várva várt folytatása volt. A dal megkapta Guetta tizenegyedik Grammy-jelölését, "Legjobb Dance/Elektronikus Felvétel" kategóriában. 2,2 milliárd globális streamet ért el, 11 piac hivatalos listáján ért el első helyet, valamint az amerikai Top 40 és az amerikai Dance rádiós listákon is az első helyen állt.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=anmvtz8PiAY&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=1