Hírek

David Guetta & Anne-Marie & Coi Leray – Baby Don’t Hurt Me

A „Baby Don't Hurt Me” című újdonság a globális #1 gigasláger, az 1,4 milliárd hallgatottságú, Bebe Rexha-val közös „I'm Good (Blue)” várva várt folytatása.

A francia DJ/producer néhány napja az Ultra Music Festival nagyszínpadán, Miamiban mutatta be új, sikervárományos dance trackjét, amelyben ezúttal a többszörös platinalemezes, brit énekesnő-dalszerző Anne-Marie és a Los Angeles-i rapperlány, Coi Leray működik közre.

 

A felvétel Haddaway 90-es évekbeli „What Is Love” című megahitjét idézi, amely 13 ország slágerlistájának első helyét szerezte meg annak idején. Az ikonikus dal Guetta mesteri produceri munkájával párosulva egy olyan nosztalgikus eufóriahullámot hoz létre, amely garantáltan magával ragadja hallgatóit. Az addiktív vokálszekciót a tehetséges Anne-Marie jegyzi, aki eddig 7,5 milliárd globális streammel és hét Top 10-es single-lel büszkélkedhet. Az amerikai rapper-énekesnő, Coi Leray pedig nyers rímeit és utánozhatatlan energiáját adta hozzá a zeneszámhoz.

 

David Guetta elérte a 40 milliárdos összlejátszást világszerte, az idei BRIT Awards díjátadón az "Év producere" elismerést is elnyerte, és immáron harmadik éve a DJ MAG TOP 100 #1 DJ-je. Spotify-on a 9. legtöbbet hallgatott előadó és több mint 50 millió lemezt adott el világszerte. Pályafutása során 113 ország iTunes-listájának élén végzett, és több mint 24 millió Spotify-követőre tett szert.

 

Hallgassátok meg az újdonságot itt!