Hírek

Clean Bandit & Elley Duhé – Don't Leave Me Lonely

A termékeny elektro-pop formáció, a Clean Bandit ezúttal Elley Duhé amerikai énekes-dalszerzővel készített közös felvételt.

Itt a „Don’t Leave Me Lonely”, melyben Elley finom, éteri énekhangja tökéletesen passzol a banda kísérletező, angyali hangzású produkciójához.

A Clean Bandit a pop szcéna egyik megkerülhetetlen és legdinamikusabb szereplője a 2014-es, Grammy-és a dupla Ivor Novello-díjas felvétel, a „Rather Be” megjelenése óta. A trió sajátos, igazán egyedi receptet talált a világsikerű pop-számok alkotásához: dalaikban a klasszikus és elektronikus elemeket vegyítik, amihez a tagok különleges tehetsége a bázis - Grace klasszikus csellista, Jack multiinstrumentalista producer, Luke pedig dobos-remixer.

A múlt hónapban megjelent, French The Kid underground rapperrel és az afrobeat zene úttörőjével, Rema-val közös „Sad Girls” című szám után a csapat ismét bemutatja sokoldalúságát, eklektikus zenei világát. A legújabb kiadványban, a „Don’t Leave Me Lonely”-ban Duhé kivételes énekhangját hallhatjuk, miközben ismét formabontó hangzást szólaltat meg a brit együttes.

 

Hallgassátok meg itt!