Hírek

Magneoton hírek
2020.08.28

Clean Bandit and Mabel - Tick Tock (feat. 24kGoldn)

Tik tak, a visszaszámlálás véget ért, új dallal jelentkezett a Clean Bandit! A brit zenekar 2018 óta hallgatott, de a „Tick Tock”-ra megérte várni.

Ezúttal a BRIT Awards-nyertes énekesnővel, Mabel-lel és a népszerű rapperrel, 24kGoldn-nel közösen célozzák meg a toplistákat a banditák.

Az egyedülálló hangzásvilágáról ismert trió ismét egy hihetetlenül izgalmas zenét alkotott, ami a két közreműködővel még izgalmasabb.

A banda nemzetközi áttörését a „Rather Be” című megahit és a szintén hatalmas sikert arató „New Eyes” című debütáló album hozta meg 2014-ben. 2018-ban újabb nagylemezzel jelentkezett a csapat, ami pillanatok alatt lett az év egyik legnagyobb durranása. A korong olyan slágereket sorakoztatott fel, mint a Demi Lovatoval közös „Solo”, vagy az Ellie Gouldinggal készített „Mama”.

Az úttörő, Grammy-díj nyertes és többszörös BRIT jelölt csapat sikere a számos zenei stílust érintő repertoárban rejlik. A klasszikus, elektronikus, pop, dance és R&B műfajok egyedülálló kombinálása a három bandita, Grace Chatto, Jack Patterson és Luke Patterson védjegyévé vált.

Az újdonsághoz egy eszméletlenül látványos klip is forgott, nézzétek meg itt!