Hírek

Bruno Pietri & Pete Spruce - Don't Let Me Go

Egy csodálatos horvát duót köszönthetünk Bruno Pietri és Pete Spruce személyében, akik új közösükkel, az „Don't Let Me Go”-val egy modern, rádióbarát dance-szerzeményt szállítanak zsigereinkig hatoló beattel és izgalmas, hangszeres elemekkel.

A zágrábi születésű, friss tehetség, Bruno Pietri hat éve kezdett zenélni. Bár 2017-es, első trackje után felfüggesztette a zenélést, Pete Spruce-szal való barátsága ismét szikrát gyújtott. Pete ma már aktív producer és DJ, aki a keverés és masztering mesterfokozatát képviseli. A duó az „It Ain't Right” című közös felvétele összesen több mint ötmillió streamet gyűjtött össze, valamint számos világhírű DJ/producer (köztük: Felix Jeahn és Mike Williams) lejátszási listáira is felkerült. Így megállás nélkül azon dolgoztak, hogy ez a lendület fennmaradjon, aminek újabb gyümölcsét köszönthetjük!  

Új zenéjükben, a „Don’t Let Me Go”-ban a szöveg és a dallam nyerő kombinációt alkot egy szerelmi történetet felidézve, amikor az egyik oldalon erős érzelmek alakulnak ki, míg a másik szemszögéből igencsak bizonytalanok.

 

Hallgasd meg itt a tracket!