Hírek

Brother Brown – Under The Water (Undercatt Remix)

Majdnem húsz évvel az eredeti dal kiadása után az olasz DJ/producer duo az Undercatt, egy bődületesen erős remix formájában hozza vissza nekünk Brother Brown klasszikus, ibizai himnuszát, az Under the Water-et!

A duó, amely korábban a Faithless-t és a Deep Dish-t, valamint a Breeder-t is átdolgozta, most újra egy magával ragadó hangzásvilággal zökkent ki minket a nyugalmi állapotból.

A duót először Solomun fedezte fel 2014-ben mikor Dynamic című trackjükkel aláírtak a német mágus kiadójához , ahol azóta több sikeres kiadványt jegyeznek. Legutóbbi kislemezük, az „Cadabra”, amely az Astralwerks kiadó égisze alatt látott napvilágot, kapásból elnyerte Pete Tong, BBC Radio 1-on futó híres rádióműsorának „Essential New Tune” névre keresztelt kitüntetését, melyet a kollégák Annie Mac és Danny Howard óriási támogatása követett.

Az Ibiza klasszikus új változata visszarepít minket az időben, megtartva az eredeti éneket, szárnyaló build-upokkal, és éterikus / fémes hangzású szinti hangokkal kiegészítve. Az Undercatt remixe valósággal felperzselte az Ibizai és nemzetközi klubok tácterét ebben a szezonban.

Ne hagyd ki! Kötelező darab!


Hallgass bele / nézd meg a videót itt!