Hírek

Alle Farben x Moss Kena - Forgot How To Love

Hazánk kedvenc, német DJ-je és producere, Alle Farben új bangerrel érkezik „Forgot How To Love” címmel, amelyben Moss Kena brit előadóval alkotott közöst. A megjelenéshez egy videó is társul, amelyet Lisszabonban és Berlinben forgatott a nagyszerű duó.

Aki szereti a hangulatos deep house-t és megőrül a minőségi, dallamos tech house-ért, bizonyára Alle Farben nevével is találkozott már. Művésznevét Friedensreich Hundertwasser csodálatos, osztrák művész ihlette, ami jól kiemeli az előadó sokszínűségét és jelentőségét az elektronikus zenei szcénában. Farben összesen kétmilliárd streaminget, 20 millió Shazam-ot, 32 gyémánt-, platina- és aranydíjat gyűjtött össze Európától Ázsiáig.

Együttműködései is sokoldalúságra vallanak, hiszen Robin Schulz-tól, James Blunton, Steve Aokin át egészen Icona Pop-ig kollaborált.

Legutóbbi PollyAnna közreműködésével született „Let It Rain Down”, ami az egyik legfelemelőbb track lett a nyári bulikra több mint 8,7 millió streamjével és a Shazam 200 listájára is felkerült.

Frans a hűvösebb időszakra is igyekszik euforikus felvételekkel betárazni, aminek első, debütáló darabja az érzéki hangú, Moss Kenaval létrehozott „Forgot How To Love”.

 

Csekkold itt  új trackhez forgott videóklipet!