Hírek

A7S – JUMPSTART

Az idei SZIN-en is fellépő énekes, dj és dalszerző/producer, A7S vadonatúj ’80-as évek szintihullámát meglovagoló dance-pop felvételével húzza meg az évvégi hajrát: itt a „Jumpstart” amelyben a mély, lüktető basszusok és klasszikus house elemek keverednek az alkotó egyedi hangzásvilágával.

A vadonatúj trackben A7S jellegzetes énekhangját hallhatjuk, ami ma már egyet jelent a slágerként jegyzett dance-pop himnuszokkal.

Az előadó új felvételéről így nyilatkozott: "A dal egy új irány számomra, miközben hű maradtam eredeti stílusomhoz. Olyan számot akartam készíteni, amelyben gyorsan magával ragad a fülbemászó refrén, és csak egy verze vezet el hozzá. Mint mindig, ezúttal is melankolikussá hangoltam a tracket. Ellenben az ütem mozgásra késztet, a dalszöveg pedig arra ösztönöz, hogy jobban figyelj rá. Számomra fontos, hogy én énekeljek a felvételeimben, hiszen ez a legegyszerűbb módja annak, hogy átadjam azokat az érzelmeket, amiket szeretnék.”

Az elmúlt években a többszörös platinalemezes alkotó folyamatos rekordokat döntögetett. A7S az év elején kiadta a „Kernkraft 400 (A Better Day)” című számát, amelyet, Topic-kal készített, korábban pedig szerepelt a Clean Bandit „Everything But You” című sikerdalában, illetve nevéhez köthető a ma már örökzöldként emlegethető „Breaking Me” - 14 országban az 1. helyen áll eddig 5 milliárd globális streammel – és a „Your Love (9PM)”.

 

Hallgasd meg az újdonságot itt!