Hírek

Buli Maffia hírek
2020.03.10

RetroChicks - Medley

A retró kedvelői nagy örömére összeállt Magyarország egyedülálló formációja, a RetroChicks.

Karsai Zita és Tölgyesi-Khell Cynthia bombaként robbannak be a sláger-szcénába, és olyan interaktív koncertekkel mozgatják meg a közönséget, amire eddig nem volt példa. Régi, közönségkedvenc dalokat adnak elő, tánccal egybekötve, hogy mindenki átadhassa magát a nosztalgikus érzésnek, és velük együtt rophassa a ’80-as, ’90-es évek legismertebb dallamaira.

A két bombázó személye nem ismeretlen a hazai közönség számára. Zita a 2006-os Megatánc felfedezettjeként vált országosan ismertté, majd egy német ügynökségnek köszönhetően DJ Bobo táncosaként járta be a világot. Cynthia életében is mindig meghatározó szerepet töltött be a tánc, de igazi népszerűséget az UFO együttesben betöltött szerepe hozta meg számára a ’90-es években. Később Londonba költözött, és olyan neves koreográfusoktól tanulhatott, akik Madonnával, az NSYNC-kel és Justin Timberlake-kel is dolgoztak már.

A csajoknak a színpadon kívül is szenvedélye az oktatás és magabiztosan mozognak animátori szerepben is; missziójuk pedig, hogy minél több emberhez eljuttassák a táncot, mint önkifejezési eszközt. Fellépéseiken nosztalgikus, mégis energikus és friss produkciójukkal a közönség bevonásával teremtenek szédületes parti-hangulatot, amelynek hatására mindenki sztárnak érezheti magát.

Sőt, elkészült első saját klipjük is! A slágerpipik Orsi „Ha lemegy a nap”, Császár Előd „Megtalállak még” és a Neoton Família „Nyár van” című feledhetetlen bulihimnuszát gyúrták egyvelegbe, amelyhez egy vérpezsdítő videót is forgattak.

Vigyázat, ezt hallva mindenki a ’90-es évekbe repül gondolatban, sőt, lehet még egy-két tánclépést is lejt!

Felkészültetek? Nézzétek meg a videót itt!