Hírek

Buli Maffia hírek
2019.11.14

Nótár Mary X Matyi és a Hegedűs - Muki fia

Ismert és közkedvelt roma dalt dolgozott fel Matyi és a hegedűs közreműködésével Nótár Mary. Elkészült a “Muki fia” című dal mai, kifejezetten Mary hangjára és stílusára alakított változata, amely amellett, hogy autentikus maradt, modern is lett.

Az énekesnő szeretné, ha a mulatós dalok egyre népszerűbbek lennének, és a fiatalabb generáció is szívesen szórakozna zenéire.

 

„A „Muki fia” mindig is nagy kedvencem volt, ezért szerettem volna egy saját változatot készíteni belőle. A cél az volt, hogy az eredeti jellege megmaradjon, mellé pedig egy friss és izgalmas hangzás társuljon. Ez a nóta egy életérzést közvetít, és Matyinak is régóta közel áll a szívéhez, ezért szívesen vette a felkérést a közreműködésre.” – mondta a dalról Nótár Mary.

 

Az énekesnő 2001-ben tűnt fel a zenei színtéren, egy tehetségkutatón fedezték fel, 6 évvel később pedig már Zámbó Jimmy-díjjal büszkélkedhetett, majd két Fonogram-díjat is kapott. Egyik legismertebb slágere a “Rázd meg” már 24 millió megtekintés felett jár a Youtube-on.

 

Hallgassátok meg itt!