Hírek

Magneoton hírek
2017.07.11

Ferkó Csabi egy hétvége alatt meghódította Budapestet

A focistából rapperré avanzsált Ferkó Csabi első dala, az „Úgy néz ki, berúgtunk” péntek este, a szülinapján (és egy nappal a névnapja után) debütált, és már van okunk ünnepelni: a visszajelzések alapján mindenki IMÁDJA!

Ferkó Csabi nagy utat tett meg az NB1-es focicsapatoktól a képernyőkig / lejátszókig, azonban minden egyes perc megérte. Az „Úgy néz ki, berúgtunk” előadója egyedül egy céllal váltotta le a sportcipőket és focimezeket mikrofonra: hogy ezreket mozgasson meg és szórakoztasson. Csabi határok és tabuk nélkül rappel a mindennapjairól: meztelen éjszakák, meghódított anyukák, féktelen bulik és buja afterpartik ihletik dalait.

„A berúgtunk témája az életszeretet, vadulás, őrjöngés. A számaim rólam szólnak, belőlem jönnek. A saját élményeimet dolgozzák fel, minden egyes sztori megtörtént velem. Imádok bulizni, imádok megőrülni és a lehető legjobban élni az életet. Ezt az érzést szeretném átadni a zenémmel.”

Az „Úgy néz ki, berúgtunk” péntek este debütált a nagyérdemű előtt: 'élőben'  a Raktár Beach közönsége hallhatta először, az ugyancsak péntek este megjelent videót pedig már most több mint tízezren tekintették meg – és a szám egyre csak nő!

Ferkó Csabi elhozta nekünk a nyár bulislágerét, hagyjuk, hogy meghódítson!