Hírek

Magneoton hírek
2024.10.14

Zséda – Fantom

Nem láttuk még Zsédát ilyen erősnek

„Fantom” címmel, egy új, erőteljes, sallangok nélküli diszkóhimnusszal jelentkezik Zséda, melyről nem túlzás azt állítani, hogy egy újabb olyan dal született, ami az énekesnő védjegyévé válhat, csakúgy, mint a „Fekete rúzs”, a „Motel”, vagy a „Legyen úgy!”. Az új, látványos klippel érkező felvétel egyben előfutára a várva várt nyolcadik stúdióalbumának, amely november 28-án lát napvilágot KALEIDOSZKÓP címmel. 

A kifinomult díva idén a csúcsok csúcsát éli meg, nem elég, hogy Ed Sheeran koncertje előtt ő lépett fel a Puskás Arénában nyáron és ott volt a legnívósabb rendezvényeken, de az év végére is tartogat számos meglepetést, a Fantom pedig még csak a kezdet.

“Az elmúlt időszakban több lírai duettet készítettem, itt volt az ideje egy olyan szerzeménynek, amiben önmagamra összpontosítok, benne van az erőm és a kiteljesedésem.  Ez egy nagy energiájú dal, nagy vokálokkal, mégis szerettem volna mindezt könnyedséggel és eleganciával megtölteni. A dinamika ellenére édesbús világa lett” - mondta Zséda.

Zséda szövegíróként is jegyzi a „Fantom”-ot, Orbán Tamással együtt, a zene pedig Létray Ákosnak és Moldvai Márknak köszönhető. 

A klipben egy büszke nő, határozott léptekkel sétál a budapesti éjszakában. Körberagyogják a város fényei, vonzza a forgatag, a város lüktetése. Magányában már csak emlékképekben villan fel a maga mögött hagyott szerelem története. Zséda partnere a videóban, Leblanc Gergely  Harangozó Gyula-díjas balettművész volt.

“A klipben, egy új, fantasztikus alkotótársra leltem, Csepeli Eszter személyében, aki az elmúlt éveket komoly, los angeles-i filmforgatásokon töltötte. Az ő kameráján keresztül a “női erő” még átütőbb. Olyan operatőr, aki minden rezdülésemre figyelt“ - árulta el Zséda. 

Az albumharangozó szám már minden digitális platformon elérhető és szinte biztosan hallhatjuk majd december 28-án a Budapest Kongresszusi Központban, az Ünnep volt, Ünnep lesz nagykoncerten.

 megnézem