Hírek

Magneoton hírek
2021.06.25

Zséda – A falakon túl

Zséda februárban mutatta be „Szívizomláz” című stúdióalbumát, ami olyan, a rádiókban is népszerű trackeket sorakoztat fel, mint a „Csak a szívemet dobom eléd”, vagy az „Életben maradni”.

A lemez hangzásvilágára jellemző a modern és retro stílusjegyek vérpezsdítő fúziója - ezt az ívet követi a „A falakon túl” is, ami a korong egyik legizgalmasabb darabja.

„Talán még soha nem tanultam ennyit magamról egy lemez születése közben. Amikor a „Szívizomláz” számai kész lettek, még nem is sejtettük, hogy egy olyan másfél év következik, ami gyökeresen változtatja meg megbízható világunkat” - mesélte Adrienn. „Megérkezett a pandémia és ugyanazok a szerzemények egészen más értelmet nyertek. „A falakon túl” - mennyire mást jelent ez a néhány szó, mint 2020 előtt...! Ma még inkább tudjuk, hogy az ajtókon, a falakon, a bezártságon túl ott van az igazi világ, ami arra vár, hogy felfedezzük, megcsodáljuk, megöleljük és ha kell, akár magunkkal vigyük a falak közé”- tette hozzá az eMerton- és Fonogram-díjas énekesnő.

A kifejezetten táncos, glamouros, Quincy Jones világát idéző nyári sláger nemcsak zeneileg varázsolja el az embert, de vizuálisan is beszippantja a nézőt. Magyarországon még soha nem készült ilyen technikával klip, és a nemzetközi piacon is csak néhány úttörő példa volt rá. Ez az úgynevezett „extended reality”, vagyis a „kiterjesztett valóság” egy teljesen új színt visz a zenei videók világába és ejti rabul az embert azonnal.

 

Nézzétek meg az újdonságot itt!