Hírek

Magneoton hírek
2023.08.25

Zach Bryan – Zach Bryan

Elkészült Zach Bryan új lemeze a folkzene fényes csillagjaival karöltve

Oklahoma ifjú ékköve, Zach Bryan saját nevére keresztelt, negyedik stúdióalbumával jelentkezik. A vallomásos dalokból álló, akusztikus alapokon nyugvó lemezen olyan együttműködők kaptak helyet, mint a szupersztár alternatív folk banda, a The Lumineers vagy a Grammy-díjas énekesnő, Kacey Musgraves.

A 27 éves haditengerész veterán dalszerzői tehetségének és karakteres hangjának köszönhetően rövid idő alatt jelentős rajongótáborra tett szert a világ több pontján. Nem csoda, hiszen dalai időgépként kalauzolnak vissza a ’60-as és ’70-es évek folk és country zenei világába.

2023 kirobbanó év volt Zach számára, ugyanis Grammy-jelölést kapott ötszörös platinalemezzel minősített „Something in the Orange” című felvételéért, amely a Billboard Hot 100-as listáját is megdöntötte. Emellett sikerült a Spotify első helyére is felkerülnie a leghallgatottabb férfi country előadóként.

Bryan listavezető, 2022-es ’American Heartbreak’ című kiadványát követi a 16 számból álló egyelőre digitálisan elérhető korong, amelynek bensőséges témáját a címe – azaz ’Zach Bryan’ – is igazolja. Az új dalok közül hallhattuk már a himnikus "Overtime"-ot felemelő energiájával és elsöprő kórusával, a közelmúltban pedig megosztott egy részletet az énekes a „Spotless”-ből is, amely a The Lumineers együttessel készült.

Az újdonságon a country sztár, Kacey Musgraves is szerepel, ráadásul az „I Remember Everything” fókuszszámon további legendás amerikai zenészek játszanak.

Az előadó által írt és producerelt album bakelit és CD formátumokban lesz elérhető október 13-ától.

 ALBUM