Hírek

Magneoton hírek
2020.08.31

YA OU feat. PRIBELSZKI - Találkoznánk

Az ezerarcú énekes-dalszerző ezúttal egy kiemelkedő popdallal érkezett, amit a népszerű rapperrel, Pribelszkivel közösen jegyez.

„A „Találkoznánk” a megcsalásból származó csalódást boncolgatja. Egy olyan szituációt ír le, amikor a hűtlen fél felelőtlenül, tetteinek következményeit nem vállalva cselekszik, majd megbánja azokat” - mesélte Ya Ou. „Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor valaminek vagy valakinek az elvesztése ébreszt rá arra, hogy mennyire sokat is jelentett számunkra.”

A dalszöveget Ya Ou és Pribelszki Norbi közösen írták, így a „Találkoznánk” mindkét előadó tapasztalataiból és érzéseiből merít. A produceri munkálatokat pedig ezúttal is az énekes jó barátja, Ferencz Péter „Peet” végezte, akivel több számon is dolgoztak már együtt. Az újabb közös munka végeredménye pedig egy pulzáló, rádióbarát alappal és könnyen megjegyezhető vokállal fűszerezett felvétel lett.

Ya Ou-t 2012-ben ismerhette meg a közönség az X-Faktorban, amikor a ByTheWay nevű formációban énekelt, amellyel BRAVO Otto díjat is nyert „az év felfedezettje” kategóriában. Tavaly pedig a TV2 Sztárban Sztár leszek! produkciójában remekelt hétről hétre, ahol egyenesen a második helyig menetelt a sokszínű énekes.

A „Találkoznánk”-hoz egy színekben gazdag klip is forgott, amit itt tudtok megnézni!