Hírek

Magneoton hírek
2021.10.08

Why Don’t We – Love Back

Visszatért a fantasztikus ötös: a Why Don’t We új számmal töri meg az egyéves csendet!

Egy viharos év után az öt lehengerlő fiúból álló popzenekar, a Why Don’t We egy diadalittas számmal ünnepli művészi feltámadását, amely minden eddigi sikeres zenéjét igyekszik felülmúlni. A "Love Back" című dalért a banda a Grammy-díjra jelölt producerrel, JHarttal dolgozott együtt – aki Justin Biebertől egészen Jennifer Lopezig világsztárok sokaságával dolgozott már.

2016-os debütálása óta az amerikai együttes világszerte több mint három milliárd streaminget gyűjtött össze, gyorsan növekvő rajongótáboruk örömére pedig egy innovatív és nem mindennapi megközelítést választott - így kevesebb, mint tizenkét hónap alatt öt EP-t adott ki olyan slágereket biztosítva, mint a „Fallin’” és a „Talk”.

A platinalemez-gyáros, amerikai zenekar 2020 elején döntött úgy, hogy bezárja az összes közösségi média csatornát, és teljes mértékben a stúdiómunkálatokra fókuszál ezzel is kialakítva egy a korábbiakhoz képest még hitelesebb hangzást. Így sikerült egy igazán pezsdítő, szerelmes dalt létrehozniuk, elmondásuk szerint ez egy „új fejezet” kezdete is egyben.

 

Hallgasd meg a dalt itt!