Hírek

Magneoton hírek
2019.12.09

Varga Viktor feat. Zabos Regina - Karácsonyka

Idén a Mikulás nagyon hasonlít Varga Viktorra…

A mindig kreatív és sokszínű énekes eltért a megszokott ünnepi dal sablonoktól, és megírta saját karácsonyi slágerét, amihez Zabos Regina jazz énekesnőt kérte fel közreműködőnek.

„Régóta szerettem volna írni egy olyan karácsonyi számot, ami kicsit más, mint a megszokott. Pont olyan, mint amilyenek mi vagyunk. A célunk az volt, hogy minden korosztálynak legyen benne valami, ami tetszik, ezért ilyen sokrétű a dal. A klipben is a humort, az őszinteséget és az egyszerűséget helyeztük előtérbe, amellett, hogy közérthető módon a családok összehozása, a közös ünneplés népszerűsítése is cél. Azt az érzést közvetítjük, amikor mindenki boldog, és együtt várakozunk, ünneplünk. A szüleim számomra csodálatos gyermekkort teremtettek, és örömmel emlékszem vissza a karácsonyainkra.” – mesélte Viktor.

Az énekes-dalszerző ál-Mikulásként jelenik meg a felvételen, de rénszarvas helyett repülővel érkezik, és ez nem véletlen: épp tanulja a repülővezetést, és néhány hét múlva vizsgázik pilótaként. Az előadók és a szereplők Szatymazon és Szegeden, Viktor szülővárosában forgattak,

„A dalban egy gyerekkórus is felcsendül, a sándorfalvi kislányok egyike, Zsuzsika pedig szerepel is a videóban. Az énekesnő a vajdasági Zabos Regina, akivel együtt zsűriztem a Golden Voice Hungary országos versenyen. Ott jött az ötlet, hogy megmutatom az ő tehetségét is az ország előtt szélesebb körben. Igazán mesébe illő hangja van!” – nyilatkozta Viktor.

Karácsonyi hangulatra felkészülni, érkezik a Vikulás!

Nézzétek meg a videóklipet itt!