Hírek

Magneoton hírek
2019.08.15

Valentaine x Fatima - Maradj velem

Sztojka Tibi a magyar slágerzenei szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja, aki fantasztikus orgánumával pillanatok alatt magával ragad. Eddigi zenéi egy líraibb irányt követtek, azonban Tibi Valentaineként folytatja, az új névhez pedig új stílus és új dal is dukál. Megérkezett a Fatimával közös „Maradj velem”.

„Most egy mainstream kanyart vesz a pályám. Szeretném, ha a zenémet szélesebb körben megismernék, ehhez egy nagyszerű induló a „Maradj velem”. – mesélte az énekes.

Fatima karakterének és Valentaine karcos, ugyanakkor lágy hangszínének elegye egy igazi kuriózumot alkot, melyhez érzelmes videóklip is készült.

A dobozi zenésznek 2018. december 7-én jelent meg első önálló albuma, amelyen a NoLo Sound néven ismert szerzőcsapattal, Loet Van Balennel és Csicsák Norberttel dolgozott együtt, a vendégművészek között pedig feltűnik Temesi Berci, Dajka Krisztián és Herold Péter is. A lemezen helyet kapnak vadonatúj szerzemények és a Mohamed Fatimával közös „Engedd a szíved”, a reggaetonos lüktetésű „Táncolj”, valamint vidám, ünnepi hangulatú felvétele, a „Szent karácsony éjjel” is.

Nézzétek meg elsők között a videóklipet itt!