Hírek

Magneoton hírek
2024.03.01

Twenty Øne Pilots – Overcompensate

Három év után új albumot jelentett be a Twenty One Pilots – Megérkezett az első előfutár, az Overcompensate!

A Grammy-díjas duó hosszú hallgatás után végre új infókkal jelentkezett következő stúdióalbumukról, amire három évet vártak a rajongók: a ’Clancy’ címre keresztelt nagylemez május 17-én érkezik! Az korong első hírnöke a frissen megjelent „Overcompensate”, amelyhez a klipet a zenekarral régóta partner Reel Bear Media készítette.

Az ohioi gyökerekkel rendelkező Twenty One Pilots több, mint 33 milliárd streammel és turnéikon világszerte több, mint hárommillió eladott jeggyel egyértelműen a 21. század egyik legsikeresebb bandája, akik érdemeik számban mérhető halmozása mellett komoly újító hatással voltak generációjuk hangzására is.

A Twenty One Pilots hű követői már február elején elkezdhettek gyanakodni, hogy valami készülődik, hiszen rejtélyes levelek érkeztek számukra, valamint a streaming felületeken szép csendben leváltott vizuális anyagok is valami új érkezését sejtették. Az „Overcompensate” szintetizátor-hangsúlyos track lett, ami jól felvonultatja a banda specialitásait: az alternatív dinamikák közti átmenetek, az időfaktor érzékkel történő kihasználása, amely aztán a dal kicsúcsosodásához vezet mind fokozzák az élményt.

 MEGNÉZEM