Hírek

Magneoton hírek
2018.09.07

Tudom mit vártál idén nyáron: Miskovits ft. Kállay Saunders x Fehér Holló

Az ország leglazább rapper-műsorvezetője, Miskovits Marci ezúttal Kállay-Saunders Andrással és Fehér Hollóval dolgozott össze, hogy „Rád vártam” című dalukkal felrobbantsák a lejátszókat.

Egy szenvedélyes és egyben kifejezetten modern trackkel jelentkezik MISKOVITS, Kállay Saunders és Fehér Holló. „Az Andrissal való kollaboráció ötlete spontán volt, egyik beszélgetésünk során felvetettem neki, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy közös számot. Mivel mostanában hasonló zenei irányokat kedvelünk, lelkes volt ő is, és nem sokkal ezután már össze is raktuk Holló stúdiójában a dalt. Nagyon szeretem a végeredményt, eddigi felvételeim közül ez áll a legközelebb a szívemhez. – mesélte Miskovits Marci, akinek újabb oldalát ismerhetjük meg a „Rád vártam” által.

A dal egy olyan szerelemről szól, ami jól működhetne, ha a lány elfogadná a fiú életvitelét. Egyik különlegessége, hogy Kállay Saunders hosszú idő után ismét magyar nyelven énekel. Fehér Holló, aki jelenleg az egyik legmenőbb feltörekvő producer, így mesélt a közös munkáról: „Nagyon jó volt ismét Marcival dolgozni, együtt fejtettük meg a zenét és a szöveget is.  Az meg, hogy Andris is beszállt a buliba, csak grátisz. Maga a felvétel baromi jó hangulatban telt, és azóta a munkakapcsolat barátsággá alakult át hármunk között.”

Miskovits Marcinak nagy vágya vált valóra a tavalyi évben, hiszen az addig főleg műsorvezetőként ismert fiú végre hip hop előadóként is bemutatkozott. Tavaly nyáron adta ki első felvételét „Városkép" címmel, amely könnyed, soul-lounge hangzásával sokak kedvence lett, ezt követte a „Veletek", mely stílusa az újvonalas hip hop jegyeit hordozza mind hangzásban, mind a klip képi világában. Nyár elején bemutatott „Budapest" című kollaborációját már Fehér Hollóval készítette, aki nem mellesleg az ország első vegán bandájának, a The Palace-nak oszlopos tagja. Azóta Marci és Holi folyamatosan együtt lógnak és zenélnek, és most előrukkoltak a „Rád vártam” című újdonsággal. A srácok egy televíziós szereplés alkalmával ismerkedtek meg. “Vendégműsorvezető voltam az M2 Petőfi TV-n, amikor a The Palace-os srácokkal készítettem egy interjút az új klipjük kapcsán. Már akkor feltűnt, hogy egy hullámhosszon vagyunk, és azonos a zenei ízlésünk, és időközben kiderült, hogy Holi producerkedik is, ezért mindketten belelkesedtünk a közös zenélés gondolatától."

A „Rád vártam” lüktető szerelmet sugároz, a Nagy Bence rendezésében készült klip pedig ugyanezt a túlfűtöttséget árasztja, benne menő popsztárokkal, csodálatosan szép lányokkal, hálószoba jelenetekkel, mozi vetítéssel és sejtelmes fényekkel.