Hírek

Magneoton hírek
2020.03.05

Tolvai Reni x Lotfi Begi - You And Me (Remix)

Tolvai Reni két és fél évvel édesapja halála után érezte úgy, hogy érzéseit zenébe tudja önti. A „You And Me” című dalt rá emlékezve írta.

Az énekesnő tragikus hirtelenséggel veszítette el szeretett apukáját, és bár tudta, hogy szeretne az emlékének szentelni egy számot, hosszú időnek kellett eltelnie, mire elég erősnek érezte magát lelkileg ahhoz, hogy megírja.

A szerzemény annyira megtetszett Lotfi Beginek, hogy úgy döntött, készít hozzá egy remixet. A szomorú és szívhez szóló szám feszes tempójú, új változata különleges és egyedi lett.

„Több, mint két év kellett, mire eljutottam oda, hogy dal formájában is meg tudok emlékezni édesapámról. Nagyon nehéz időszak volt, szinte fel se tudtam fogni, és mindvégig abban reménykedtem, hogy ez nem velem, velünk történt, apu besétál majd az ajtón és újra itt lesz. Sosem leszek képes elfogadni az elvesztését, de megtanultam együtt élni azzal, hogy már nincs köztünk.” – nyilatkozta Tolvai Reni.

Lotfi Begi remixei magabiztos szereplői a slágerlistáknak. A DJ-producer olyan számok újraértelmezését vitte sikerre, mint Rúzsa Magdi „Szerelem”, vagy épp ByeAlex „Még mindig” című trackje - az utóbbit több mint 21 millióan nézték meg YouTube-on. De a Majkával és Kollányi Zsuzsival közös kollabjuk, a „Valahonnan” is igazi megaslágerré vált.

A tavalyi év is erős volt Begi számára: Kollányi Zsuzsival és Kowával készült „Eszembe jutottál” című daluk hatalmas siker lett, már több mint 5 millióan látták a videóklipet.

A remixek nagy királya nemrég Tamáska Gabi dalát, a „Bárholt” is új köntösbe öltöztette, és bízik benne, hogy a „You And Me” is igazi közönségkedvenccé válik majd.

Nézzétek meg a klipet itt!