Hírek

Magneoton hírek
2021.11.23

The Walters – I love you so

Egy kozmikus videóklippel ünnepli visszatérését a The Walters.

Végre hivatalos videoklip is készült a nagysikerű "I Love You So"-hoz, amelyben az indie zenekar, a The Walters egy űrhajóval utazik az időben, utalva négyéves szünetükre. A klipben látható leszállás ellenére az itt és mostba érkezés végül egész jól sikerült!

„Hé, itt a The Walters” – így kezdte nemes egyszerűséggel visszatérésének bejelentését az amerikai banda. „Annyira boldogok vagyunk, hogy a világ újra felfedezi a zenénket, különösen az „I Love You So”-t. Ez a dal indította el a karrierünket, és most ez az a zeneszám, amely újra összehozta az együttest. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a következő alkalom mit tartogat számunkra, és alig várjuk, hogy újdonságokat osszunk meg veletek."

A The Walters álmodozó hangzásvilága találkozik fülbemászó dallamvezetéssel, legsikeresebb dalai közt szerepel a "Songs for Dads" és a "Young Men".

Az együttes egy ideig külön utakon járt, mielőtt 2021 elején újra egyesültek és elkezdték tervezni a nagy visszatérésüket. Az „I Love You So” váratlan virális TikTok sikere jelentősen felgyorsította a folyamatot. Miután a formáció aláírta szerződését a Warner Records kiadóval, egy új korszak kezdete elé néz.

 

Nézd meg itt a klipet!