Hírek

Magneoton hírek
2021.02.23

The Sign - itt az új dal!

A garázsbandából a fesztiválokig (amíg még voltak ☹) menetelő, többszörösen díjnyertes zenekar vadonatúj dallal csal mosolyt az arcunkra. A The Sign újabb feel good trackkel jelentkezett, ami olyan, mint maga az együttes: vagány, különleges és igazán szerethető!

„Az „Ez a perc” számomra egy nagyon fontos dal, de nem csak azért, mert a tavasszal debütáló második nagylemezünk előfutára, hanem mert mindig, minden esetben aktuális. A felvétel tulajdonképpen azt üzeni, hogy „Ébresztő! Ez a perc most, ez az élet!”. Ideje, hogy vegyünk egy mély levegőt és úgy örüljünk minden egyes pillanatnak, mint amikor gyerekek voltunk, szálljunk ki a mókuskerékből és lássuk másként a minket körülvevő világot”- fejtette ki az énekes-dalszerző, Czinke Máté.

 

A miskolci ötös ezen is túlmegy, hiszen egy másik társadalmi problémára is rávilágít. „Én offline társat kérek, Hagyjuk a jelbeszédet”- hangzik el.

„Felszínesek lettünk, erre pedig a járvány csak még inkább ráerősített. Újra meg kell tanulnunk minőségi időt tölteni egymással, amikor csak a másikra figyelünk”- tette hozzá a frontember, aki szerény véleményem szerint egy őstehetség.

 

Az „Ez a perc” egy vérbeli energiabomba, melyhez vidám, kötöttségektől mentes videó forgott.

Nézzétek meg itt a klipet!