Hírek

Magneoton hírek
2023.01.30

The Sign – A Holdszín alatt

Letisztult, holdfény inspirálta videóklippel zárja legutóbbi albumának korszakát a kreatív indie-pop együttes, a The Sign. „A Holdszín alatt” segít belehelyezkedni és elmélyülni az éppen zajló jelenbe.

A miskolci gyökerű banda legutóbbi stúdióalbuma, a ’Mi fedeztük fel Amerikát’, számos elgondolkodtató üzenettel és különleges hangzású zenével nyűgözte le a közönséget. Ilyen például a fogyasztói attitűddel szembemenő „Sok pénz”, a Mintaapák egyik főcímdala, az „Ez a perc”, és a most, új klip kíséretében megjelenő „A Holdszín alatt” is.

„A szöveg a címéhez méltóan éjszaka a holdfényben született, a tetőtéri szobámból jól lehetett látni a Holdat aznap. Azt az éjjeli egyedüllét szülte pillanatot ragadja meg, amikor lelassul az élet, a pillanatok összefolynak, nem tudod mennyi idő telt el, csak a jelenben vagy és nem azon gondolkozol, hol kell lenned 10 perc múlva” – mondta el a szerző, Czinke Máté.

A videó mininalista stílusával egyértelműen a mondanivalóra helyezi a fókuszt. Az egyetlen fényforrása egy felülről érkező, a Hold fényére emlékeztető, azt szimbolizáló fehér pont.

Az énekes-dalszerző azt is elárulta, hogy az idei évben körvonalazódni látszik egy következő lemez. Nagyon várjuk!

 

Addig is nézzétek meg az új klipet itt!