Hírek

Magneoton hírek
2024.10.18

The Blessed Madonna – Godspeed

A progresszív elektronikus zene felkapott sztárja, The Blessed Madonna végre elhozta várva várt debütáló albumát ‘Godspeed’-et

A három év alatt készült stúdiólemez egyrészt az amerikai dj, Marea Stamper meghatározó elektronikus zenei hatásának bizonyítéka, másrészt tisztelgés az előadó underground gyökerei előtt. A kiadvány az együttműködők széles tárházát vonultatja fel: a hatalmas pop-megasztár, Kylie Minogue, az amerikai underground elismert előadói, Jamie Principle és A-Trak, a kitörő tehetség, Joy Anonymous, a klasszikus soul énekes, Danielle Ponder, a new-age gospel előadó, Jacob Lusk, valamint a UK R’n’B képviselője, Joy Crookes.

Az újdonság azt a számtalan izgalmas hangzást, korszakot és a műfajok közötti érintkezési pontot tárja fel, amelyek The Blessed Madonnát egyedivé teszik. A ‘Godspeed’ mélyen személyes témákat érint a rave és a vallás között egyensúlyozva, miközben az emberi érzelmek teljes spektrumát fedezi fel, az örömtől a bánatig mindenre egyforma hangsúlyt fekteteve.

„A Godspeed egy szó, mely az utazás kezdetét jelzi és néha a búcsút is jelentheti” – mesélte tömören a sokat sejtető címadását Marea.

A 24 zeneszámot tartalmazó albumon olyan felvételek szerepelnek, mint a Kylie Minogue-gal jegyzett „Edge Of Saturday Night”, a Jacob Luskkal közös „Mercy”, a UK Top 20- as kislemez, a „Happier” ft. Clementine Douglas, valamint a DJ E-CLYPS kollab címadó dal.

 ALBUM