Hírek

Magneoton hírek
2018.11.23

THA SHUDRAS: PLAY MY GAME

Húrok közé csapott a Tha Shudras. A banda egy igazi zúzós számmal és tomboló klippel jelentkezik, a maszkos formáció pedig több kulisszatitkot is elárult a forgatásról.

A "Play My Game" zenei alapja ösztönösen jött, a hirtelen vezérelt ötlet pedig hamar testet öltött. A refrén még telefonon született, a hangszerelés pedig az énekes házi stúdiójában.

„Mivel elfáradtam a folytonos szakmai és piaci megfelelésben, szerettem volna olyat alkotni, ami engem és másokat is felszabadít a szorongás alól, ami a sötétben meghúzódókat is kihívja a fényre!”-mesélte a formáció frontembere, Trap kapitány.

A „Play My Game” szövegét Csóka Péter írta, akivel az énekes Tóth Gabi bandájában játszik együtt. A videóklipet Kenny Fisher rendezte, aki olyan nagyszerű előadókkal dolgozott már együtt, mint például Zséda, SuperStereo vagy Gáspár Laci. A videónál az alkotók arra törekedtek, hogy a képekkel és a vágásokkal ráerősítsenek a zenei hatásra.

„A klip a szorongás gyökerének ezer arcából mutat párat, és mi, mint a SHUDRAS lények, ezeket figyeljük benne, az oldás pedig az, hogy egy üvöltéssel mindenki kiűzi magából a démonjait!”

A forgatás nem volt zökkenőmentes, Trap kapitány néhány kulisszatitkot is elárult a hóbortos napról. A sminkes csapat az utolsó pillanatban mondta le, így mindenkit az énekes maszkírozott, de ezen kívül is tartogatott vicces pillanatokat a munka.

„Előttünk egy nappal felnőtt filmet forgattak abban a teremben, és amikor a hölgynek, aki ott felejtette a szemüvegét, én nyitottam ajtót, eléggé meglepődött, hogy most egy fürdőköntösös-koboldos betegség folyik itt.”

Most pedig nézzétek meg a Tha Shudras legújabb dobását