Hírek

Magneoton hírek
2019.12.18

Tamáska Gabi x Lotfi Begi - Bárhol (Lisbon Remix)

Szerethető újdonsággal jelentkezett Lotfi Begi és Tamáska Gabi. A producer ezúttal az énekesnő nagysikerű „Bárhol” című dalához készített zseniális remixet.

„Tavasszal csináltunk egy közös dalt Tamáska Gabival, azonban addigra már kész volt egy általam újragondolt verzió az első slágeréből, a „Bárhol” című felvételből is. Májusban a Kanári-szigeteken voltunk forgatni a közös szerzeményhez, és Lisszabonban szálltunk át, ahol volt 12 óránk a csatlakozásig. Úgy döntöttünk, sétálunk egyet a városban. Épp a Rue Augustán mászkáltunk, amikor figyelmesek lettünk három táncos srácra. Előkaptuk a kamerát, és forgattunk egy egysnittes videót a „Bárhol” remixéhez. Minden annyira random történt, hogy szerintünk pont ettől lett kifejezetten bájos az anyag.” – mesélte Begi a videó történetét, ami május óta a fiókban hevert, mostanra azonban mindenki számára elérhető lett.

Lotfi Begi nevét először a Compact Disco zenekar kapcsán ismerhette meg a közönség. A formációnak olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk, mint a YouTube-on 1,3 milliós megtekintésű „Te meg én”, vagy a „Sound Of Our Hearts”, amivel a 2012-es Euróvíziós Dalfesztiválon képviselték hazánkat. Begivel ezalatt több projektben is találkozhattunk, ő vitte sikerre többek között Rúzsa Magdi „Szerelem” című felvételét, vagy ByeAlex „Még mindig” szerzeményét. 2018-ban kilépett a zenekarból és azóta teljes erejével saját produkcióira koncentrál.

Tamáska Gabi a tavalyi X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettje. A fiatal énekesnő „Bárhol” című slágere egy évvel ezelőtt jelent meg, most pedig Begi fantasztikus remixével éled újjá és szántja fel a playlisteket.

Nézzétek meg a klipet itt!