Hírek

Magneoton hírek
2020.10.05

SzkiTon - Hungarikum

Táncoló ifjak, pergő rímek, míves hangok, csípős poénok - ez nem más, mint a „Hungarikum”. A SzkiTon ismét óriásit alkotott, legújabb számukban csodálatosan, ugyanakkor ízes magyar humorral mutatják be a nemzetünkben rejlő értékeket.

„Mivel munkásságunk táptalaja a humor, ezért kihagyhatatlan volt, hogy a magyarokról, hungarikumokról készüljön egy dal. Amolyan SzkiTon stílusban, pici szarkazmussal, nem bántóan, mai hangzásvilággal, de mégis kicsit hagyományőrző felfogásban”- kezd bele a zenekar.

És valóban, hiszen ebben a szerzeményükben sem rejtették véka alá a banda vicces arcát, és a komoly téma ellenére is egy jó hangulatú, poénos újdonságot hoztak össze.

„Aki ismer minket, az tudja, hogy kizárólag egyedi, saját kiadványokkal jövünk, némi görbe tükörként funkcionálva a közönség felé. Ez a dal piciben másabb az eddigieknél, hiszen itt nem a gyűjtőfogalom kifigurázása volt a cél, hanem a magyarok büszkeségeinek bemutatása”- tették hozzá.

A klipben természetesen a legjobb táncmozdulatok is snittet kaptak, a tökéletes koreográfiáról pedig a Szegedi Suhancok Táncegyüttes gondoskodott.

A SzkiTon nem titkolt célja, hogy kicsit kimozduljon a virtuális térből. Sokan nem tudják a srácokról, hogy valójában ők nem csak videos gag-eket készítenek, hanem tehetséges zenei előadók, énekesek, humoristák és színészek. Egyben videósok és kreatív reklám megfejtők is, profizmusuk pedig a klipeken is meglátszik.

Itt tudjátok megnézni a srácok legújabb remekét!