Hírek

Magneoton hírek
2022.09.14

Surf Curse – Self Portrait

A platina minősítésben részesült csapat ezúttal sem hazudtolta meg magát. A Surf Curse új száma energikus, grandiózus rock & roll hangzással robbantja be a hangszórókat.

A kemény riffek és karcos énekhang mára már a nagysikerű formáció névjegye lett – csakúgy, mint az indie, pop-punk és grunge-rock műfajok határainak feszegetése.

A „Self Portrait” a zenekar új ’Magic Hour’ címre keresztelt lemezének negyedik ízelítője, a „Sugar”, „TVI” és „Lost Honor” mellett. A kiadványhoz videóklip is készült, amiben a rendezők, Nathan Castiel és Nick Rattigan igazán erős, kíméletlen képi világgal ábrázolják a dal grunge-os, indie-rockos hangulatát.

A Surf Curse az újdonsággal tovább süvíthet felívelő pályáján. A zenekar igazi áttörése 2020-ban történt, a „Freaks” című szerzemény nem várt TikTok-sikerének köszönhetően. A track több mint 500 milliós nemzetközi megtekintést, és platina besorolást hozott a zenekarnak, az együttes pedig azóta is megállíthatatlanul ostromolja a rádiókat és online lejátszási listákat.

 

Nézd meg itt a videóklipet!