Hírek

Magneoton hírek
2020.05.20

SuperStereo & Dé - Rövid a nyár

Bár a nyár tényleg mindig gyorsan elröppen, ha jól használjuk ki, örökké emlékezetes marad - ezzel ugye mindenki egyetért? A népszerű SuperStereo & Dé formáció slágergyanús újdonsága is erről szól.

„Ha jól érzi magát az ember, annyira gyorsan telik az idő, hogy szinte csak másodperceknek tűnnek az órák. Ez nyáron hatványozottan igaz” – mondta Darabos Dávid, azaz Dé (ének). – „Szerettünk volna egy bulizós, könnyed dalt írni és azt közvetíteni, hogy fontos minden jó pillanatot megragadni, kihasználni az élet lehetőségeit” – tette hozzá Laskai Viktor, azaz SuperStereo, a dal szerzője és producere.

A két zenész neve garancia a könnyen megjegyezhető, fülbemászó dallamokra. A „Bent a neved” című közös dal pontosan ma 5 éves, és 2015-ben üstökösként robbant be a köztudatba - a rádiókban hatalmas sikert aratott, a videóklipet pedig több mint 20 millióan látták a YouTube-on. A duó azóta is sorra jelentkezik jobbnál jobb zenékkel, legutóbb a „Hűtlen" című Edda újraértelmezéssel mentek nagyot, de „Utolsó szelfi" című szakítóhimnuszuk is a közönség kedvencévé vált.

Nézzétek meg a „Rövid a nyár” klipjét itt!