Hírek

Magneoton hírek
2022.11.25

Sugarloaf x Lotfi Begi – Solatido

Hazánk elsőszámú DJ/producere és az aranylemezes zenekar először működött együtt, ráadásul nemzetközi projekt lett belőle, így kétségtelenül teljesen felpörgeti majd a hallgatóságot!

„A szó-la-ti-dó szolmizációt Kodály Zoltán országában mindenki ismeri generációkon átívelve. Ez a dal szerintünk egy pozitív energiabomba, azonnali dallamtapadást okoz a zene és a szöveg egyaránt.” – meséli a Sugarloaf együttes szerzője és előadója, Tóth Szabi, aki Begivel régóta tervezetett már egy kollabot. A közös munka során kiderült, hogy sok hasonlóság van köztük: a zene iránti szeretet és elhivatottság mellett a foci, de még meglepően a Metallica-fanatizmusuk is ide sorolható.

„A „Solatido” nemzetközi koprodukcióban készült, a magyar szerzők mellett egy norvég srác, Joakim With Steen is velünk dolgozott. Őt az Artisjus Songwriting Camp-jén ismerkedtünk meg" – tette hozzá Begi.

A csapat koncepciója a videóklip készítésekor az volt, hogy egy igazán színes, könnyed képi világot hozzon létre, ezért is esett a választás a Szelfi Múzeumra, amitől igazán varázslatos flow-ba jövünk majd!

 

Nézzétek meg itt!