Hírek

Magneoton hírek
2023.03.06

Simply Red – Better With You

A Simply Red visszatért! Itt is az első popszenzáció: „Better With You” címmel.

A négy éve diadalmaskodó ’Blue Eyed Soul’ után az Egyesült Királyság egyik legbecsesebb zenekara vadonatúj stúdióalbummal tér vissza május 26-án, ’Time’ címmel. A „Better With You” előfutár egy fantasztikus pop-remekmű, ami már az első akkordok alatt bebizonyítja a Simply Red kitörölhetetlen létjogosultságát a globális zenekarok toplistáján.

„A dallal a feleségemmel való kapcsolatunk kezdeti szakaszára emlékszem, amikor először találkoztunk Milánóban. Akkoriban egyedülálló voltam, és csak buliztam a világban. Azt gondoltam magamban: nem igazán tudom, mit csinálok. Csupán mentem, jól éreztem magam. Ebből fakadt” – eleveníti fel a boldog pillanatokat a frontember, énekes-dalszerző, Mick Hucknall.

Több mint 12 élénk, szívhez szóló, életet adó zeneszámra számíthatunk a érkező korongról, amelyben a soul, a funk, az R&B és a blues összetevői a legínyencebb receptként keverednek; a ’Time’ tévedhetetlen füle, érzéke és szenvedélye azok iránt a dalok iránt, amelyek a képzeletet és érzelmeket megmozgatják. A londoni felvételek a régóta meglévő producerükkel, Andy Wright-tal és azzal a zenészekből álló szűk körrel közösen készültek el, akikkel páratlan turnébandát alkottak! Külön kiemelést érdemel az, hogy Hucknall visszatért – és nemcsak a Warner Music kiadónál, amellyel együtt kezdte a Simply Red zenei kalandját. Magától ír, önmagáról.

"Amikor a lezárások voltak, elmentem addig a pontig, hogy jó ég, ki is vagyok én valójában?" - emlékszik vissza Mick. „Mi alakított engem? És rájöttem: én egy dalszerző vagyok. Szóval miért nem írok néhány dalt arról, hogy ki vagyok? Ez a valódi lényege ennek az albumnak.”

A ’Time’ tele van egy valódi tehetségtől származó valódi pillanatokkal. Hallgasd meg az őszinte beszámolót arról, hogyan látja magát Mick Hucknall mint boldog, házas apa és mint örökké ihletett énekes-dalszerző!

 

Hallgasd meg a "Better With You"-t itt!