Hírek

Magneoton hírek
2021.02.09

Sia and David Guetta - Floating Through Space

Ha Sia és David Guetta összedolgozik, ott mindig sláger születik! A két világsztár legújabb közöse ismét nyílegyenesen célozza meg a slágerlisták csúcsát - megérkezett a „Floating Through Space”!

Februárban jelenik meg Sia első saját rendezésű, egész estés mozifilmje, a „Music”, amiben állandó táncosa, Maddie Ziegler mellett Kate Hudson és Leslie Odom Jr. is főszerepben tűnik fel. Az énekesnő bemutatkozó alkotását már két Golden Globe-díjra is jelölték.

„Ez a film egy szerelmes levél azoknak, akik valaha érezték úgy: nincs hangjuk” - mondta Sia, akinek nyolcadik stúdióalbuma, a „Music” filmzenei korongja ezen a héten lát napvilágot, rajta olyan közönségkedvenc zenékkel, mint a „Together” vagy a „Hey Boy”.

Legújabb, Guettával közös felvétele is a lemez repertoárját színesíti majd, az ellenálhatatlan dance-pop groove-okkal pezsdített track pedig azonnali dallamtapadást okoz.

A szenzációs páros nem először dolgozik együtt: a 2011-es felejthetetlen „Titanium” valósággal letarolta a világot. A single óriásit menetelt, a rádiós toplistákat hetekig uralta, a hozzá készült klipet pedig már több mint 1,4 milliárdan látták a YouTube-on. Guetta és Sia itt nem álltak meg és olyan további slágerekkel jelentkeztek, mint a „She Wolf (Falling To Pieces)”, vagy a „Flames”. Legutóbb szeptemberben megjelent „Let’s Love” című számukkal hódították meg a hallgatókat világszerte és hazánkban egyaránt.

Nézzétek meg az újdonsághoz forgott, lebegő klipet itt!