Hírek

Magneoton hírek
2022.06.07

Shinedown – Daylight

Június 7-én a Groupama Arénában az Iron Maiden vendégeként csap a húrok közé az alternatív rockzene kiemelt képviselője, a Shinedown.

Az együttes július 1-jén érkezik  ’Planet Zero’ című, az emberiség sürgető kérdéseit boncolgató konceptalbumával, amelyről már a címadó dal és a "The Saints of Violence and Innuendo" is napvilágot látott. A kritikusok egyöntetűen kiemelték már a debütálást megelőzően, hogy az amerikai banda az egyik legfontosabb és legelőremutatóbb erőműje lehet a rock zenei szcénának.

Az időszerű és releváns üzenetet - akárcsak a korábban megjelent ütős szerzeményeknél - az újonnan hallható „Daylight”-ban is felfedezhetjük, ami a banda egy jóval lírikusabb zenéje a korongról:

„Ez az emberi lét alapállapotáról szól. Élnünk kell, és együtt kell élnünk egymással, nem pedig eltűrni egymást. Ez az, amit a „Daylight” valójában képvisel: együtt vagyunk ezen a bolygón és ki kell találnunk, hogyan gondoskodhatunk egymásról. Sokszor elég egy érdeklődő kérdés a másik ember felé, amivel akár az életét is megmenthetjük. Nem veszíthetjük el az egymás iránti empátiánkat és a hajlandóságunkat, hogy felemeljünk valakit, akit térden állva látunk, mert eljöhet az a pillanat, amikor nekünk lesz szükségünk lesz valakire, aki felemel.” – mondta a frontember, Brent Smith.

A koncertre hangolódva engedd be itt a „Daylight”-ból beszűrődő pozitív energiákat!