Hírek

Magneoton hírek
2023.03.01

Ruth Koleva – Energy

Megérkezett a tehetséges bolgár énekesnő, Ruth Koleva legújabb dala az „Energy”.

Ruth Koleva hazájában, Bulgáriában már felkapott hírességként tündököl. Az elmúlt években pedig az egekbe szökött nemzetközi ismertsége is. Ázsiában teltházas koncerteket ad, emellett az online térben is sikeres – hét különböző országban került fel a Spotify virális listájára, és magas számú videómegtekintést ért el a YouTube-on is.

Ruth olyan elismert zenészekkel dolgozhatott együtt eddigi karrierje során, mint a The Free Nationals, Jameel Bruner, Taylor Graves, Mark DeClive Lowe vagy Bobby McFerrin.

Az „Energy” egy lehengerlően lágy és nőies elemeket felvonultató újdonság, melyben az énekesnő fülbemászó dallammal és frappáns szöveggel mutatja be, miért is örvendhet ekkora népszerűségnek hazáján kívül is. A los angeles-i producerrel, Kan Wakan-nal (aki a Trónok Harca zenéjét jegyzi) együttműködve létrejött felvétel egy energikus, modern zene, melynek epicentrumát tagadhatatlanul az elbűvölő és monumentális refrén adja.

A dalhoz egy videóklip is forgott, amelynek helyszínét a bulgáriai Bányászati ​​Múzeum biztosította. Szürrealitást tükröző izgalmas snittek, éles váltások, megkapó színek, különböző karaktereket bemutató táncosok és statiszták teszik igazi zenei csemegévé Ruth Koleva pályafutásának eddigi leígéretesebb felvételét.

Nézzétek meg itt!