Hírek

Robin Schulz – Pink

Schulz az utolsó forró napokra meghozta ’Pink’ című lemezét

Az új Robin Schulz-album híre nemcsak egy lemezbejelentés, hanem egy újabb mérföldkő is. Hiszen a modern elektronikus zene történetének legsikeresebb német előadójáról van szó, akinek nevéhez 30 ország több mint 840 díja fűződik.

A ’Pink’ összesen 17 számot tartalmaz, többek között olyan már kiadott megahiteket, mint a „Killer Queen” Fil Bo Rivaval, a „Young Right Now” Dennis Lloyd közreműködésével, a „Sweet Goodbye”, az „On Repeat” David Guettával, a „Sun Will Shine“ Tom Walkerrel, és a „Somewhere Over the Rainbow / What a Wonderful World“ Alle Farbennel és Israel Kamakawiwo'olevel.

A lemezlovas elmondása szerint három évnyi turnézás, inspiráció, érzelemkavalkád és stúdiómunka után érkezik a korong, amely a szenvedélyt, a pozitív energiát és a kreativitást képviseli. A house, elektro és pop elemeit ötvöző Schulz gyorsan Németország legsikeresebb zenei exportcikkévé vált, és több mint 20 országban számos slágerrel uralta a listákat. Óriási népszerűségét tovább emeli a több mint 20 milliós lemezeladás és a világszerte elképesztő mennyiségű, 13 milliárd összesített streaming.

 ALBUM