Hírek

Magneoton hírek
2018.11.23

RITA ORA: LET YOU LOVE ME

Az albán származású énekesnő pénteken mutatja be második stúdióalbumát, amiről a nagy sikerű „Let You Love Me” már meghódította a slágerlistákat, a videómegosztón rövid idő alatt meghaladta a százmilliós lejátszást, a Spotifyon pedig 95 millió streamet generált.

Az albumon olyan zseniális trackek is szerepelnek, mint az Aviciivel közösen jegyzett „Lonely Together” vagy a Cardi B-vel, Bebe Rexha-val és Charli XCX-szel közös, „Girls” című munkájuk, továbbá a közel 250 milliós lejátszást is elérő „Anywhere” című szerzemény.

Az alkotómunkáról így nyilatkozott a gyönyörű énekesnő:

 

„A zenélés és a zeneszerzés az egyik legfelszabadítóbb érzés számomra. Ez az album szeretettel készült, a szívemből jön. Rengetegen segítettek és támogattak abban, hogy egy olyan végeredmény szülessen, amire valóban büszke lehetek. Köszönöm mindenkinek.” 

  

2018 nyarán a Balaton Sound nagyszínpadán több tízezer ember előtt kirobbanóan jó produkciót mutatott be, a pophimuszokat a közönség együtt énekelte a művésznővel. Rita Ora közben bejelentette 2019-es világkörüli koncertsorozatát. Bár Magyarország nem szerepel a turnéállomások között, a közönség például Londonban, Milánóban vagy Párizsban megcsodálhatja az utánozhatatlan szépségű énekesnő produkcióját. 

 

Rita Ora régóta várt, „Phoenix” című lemeze két kiadásban is megjelenik, a deluxe verzión további négy dallal örvendezteti meg a rajongókat, így összesen 16 szám kapott helyet rajta.