Hírek

Magneoton hírek
2023.04.28

R3HAB x INNA x SASH! – Rock My Body

A slágergyáros DJ-producer, R3HAB és a világhírű dance-pop díva, INNA „Rock My Body” címmel új kollabbal jelentkezik. A vadonatúj kiadvány Sash! 90-es évekbeli ikonikus „Ecuador” dalának remake-je.

Csodálatos újragondolással éledt újjá SASH! örökzöldje.

Az eredeti szám az európai klubokban igazi szenzáció volt a maga idejében. R3HAB a retro hangzást egyedi, elektronikus zenei stílusával keveri a felvételen, mindezt INNA fülledt, szexi hangja koronázza meg. A „Rock My Body” mindenkit azonnal nosztalgikus hangulatba hoz, miközben ugyanolyan modernnek hat, mint Sash! slágere a maga idejében.

„Az ’Ecuador’ a saját korában egy egész zenei műfajt határozott meg. Most, 26 évvel később, kifejezetten megtisztelő, hogy Innával közösen dolgozhattam ezen a klasszikuson. A 11 éves énem most majd kiugrik a bőréből, hogy ez a kollaboráció megtörténhetett” – meséli R3HAB, akinek neve mára megkerülhetetlenné vált a dance zenei műfajban. Olyan előadókkal készített eddig remixeket, mint Sia, Jason Derulo vagy Ed Sheeran. Munkái 9 milliárd összesített streaminget hoztak a mai napig, ebből 1,1 milliárdot csak a saját neve alatt futó projektek.

Nem véletlen, hogy R3HAB választása éppen a román származású énekesnő-dalszerzőre esett. INNA nemcsak a hazai rádiókat uralja számos lenyűgöző slágerével, de az egyik legfelkapottabb előadójává vált az évek alatt, sőt Innát nemrég a Spotify EQUAL nemzetközi kezdeményezés nagykövetévé választották, amelynek célja a női művészek munkájának támogatása világszerte.

A két alkotó friss, ropogós közreműködése az elődjéhez hasonlóan garantáltan a rajongók kedvence lesz!

NÉZD MEG ITT!