Hírek

Magneoton hírek
2019.06.07

peterjabin Ft. Emy - Új vágy

Napjaink egyik legtehetségesebb dj-je egészen új területen vetette meg a lábát, Emyvel, vagyis Sarkadi-Szabó Emesével közösen pedig egy igazán könnyed és fülbemászó dalt varázsoltak. Az alkotópáros nem csak a zenével, hanem a hozzá készült videóklippel is csábítja a nézőket, hiszen bebizonyítják, hogy nem csak profi színészek képesek Oscar-díjas alakításra.

A klipet teljesen spontán forgatták, a reakciókat pedig a két bulldogra bízták. A férfi főszereplő a dj-producer, Jabin Peti kiskedvence, Archiebald.

„A fiú főszereplő, Archiebald személye adott volt, mar csak egy kislányra volt szükség, ráadásul olyanra, akit még nem ismer Archie, hogy tényleg hiteles legyen az “ismerkedés”. A kutyák a forgatás során semmilyen idomítást, instrukciót nem kaptak, csupán a spontán reakcióikat, egymás iránti közeledésüket rögzítettük, bízva abban, hogy a kémia csodákra képes. A két kutya egyébként tényleg egymásra talált!”- mesélte a dj-producer.

Az alap már korábban megszületett, de még kereste a hangját, így ismerkedett meg az alkotópáros.

Emyvel a kiadón keresztül ismerkedtünk meg, egy stúdiófelvételen hallottam először énekelni és akkor már tudtam, az ő hangja kell ehhez a dalhoz.”- mesélte Jabin Peti.

A dalszöveg alapja egy új kapcsolat kezdete, a szerelem első látásra, ötletet a saját kapcsolataikból merítettek.

„Emy akkor jött össze a párjával és nekem is frissek voltak meg az élmények, így azonnal megegyeztünk abban, hogy a dal szövege is egy új kapcsolat, egy új vagy megszületéséről fog szólni, hiszen mindkettőnk életében nagyon frissek és erősek a szerelmes élmények!”

A szövegírásban társszerzőként a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldizsár is részt vett. A videóklip rendezéséért Kenny Fischer, vagyis Újvári Gyula felelt.

A szuper cuki klipett itt tudjátok megnézni!