Hírek

Magneoton hírek
2023.01.20

Peter Šrámek – Ki vagyok én (A Király filmzene)

Újabb single érkezett a nagy sikerű „A Király” című sorozat betétdalai közül.

A széria kezdete óta igencsak felpörögtek az események Peter Šrámek életében. December végén jelent meg a sorozat címével azonos ’A Király – Filmzene & Symphonic’, amely a harmadik helyen indított a lemezeladásokat összesítő MAHASZ toplistán. A szlovák gyökerű előadó nevére pedig egyre többen kapják fel a fejüket. A „Ki vagyok én” klipjében még jobban megismerhetjük a feltörekvő énekest.

 

A két CD-ből álló, Zámbó Jimmy legkedvesebb darabjaival kiegészülő anyag zenei producere, Csicsák Norbert tökéletesen megérezte, hogy milyen hangulatú felvétellel és hangszereléssel tudja megszólítani Jimmy közönségét. Az album dalai úgy emlékeztetnek a néhai legenda zenei világára, hogy nem tűnnek másolatoknak, hanem egyértelműen friss, eredeti szerzemények érzetét keltik. Peter Šrámek olyan átéléssel adja elő őket, mintha saját művészi hangján tolmácsolná érzéseit és álmait.

 

„A dallal szinkronban azt is mondhatnám, hogy egyre többen tudják, hogy „Ki vagyok én”. Annak idején, amikor felkértek, ez volt az a zene, amit először hallottam az albumról és rögtön beleszerettem!” – meséli Šrámek, aki elmondta azt is, hogy egyre nagyobb reflektorfénybe kerül, a hangját is egyre többen felismerik és már tudják, hogy őt hallják „A Király”-ban énekelni.

 

Nézzétek meg a dalhoz forgott klipet itt!