Hírek

Magneoton hírek
2023.09.20

Oliver Tree – Fairweather Friends

Oliver Tree „Fairweather Friends” címmel bemutatta következő előzetesét a szeptember 29-én érkező ’Alone In A Crowd’ albumáról

A különc művész jelensége iránt az érdeklődés elképesztő a különböző platformokon: már több mint 4 milliárd lejátszásnál jár világszerte, amelyből körülbelül egymilliárdot csak a YouTube-megtekintések hoznak, míg TikTokon már 14,8 millió követője van, és ezek a számok napról napra nőnek.

A tavalyi év legnagyobb bombája a Grammy-díjra jelölt producerrel, Robin Schulz-cal közös „Miss You”, mely azóta is óriásit menetel és eddig 530 millió Spotify-streamet gyűjtött össze. 2023-ban pedig olyan gigahitekkel jelentkezett, mint a „Here We Go Again”, melyben David Guettával egyesítette erőit, vagy a KSI-vel jegyzett „Voices”.

Oliver közelgő lemeze az ‘Alone In A Crowd’ a magány, az elszakadás és az emberi tapasztalat témáit vizsgálja, miközben tükröt tart mindannyiunk elé. A kiadványról megjelentek már a „Bounce,” a „One and Only” és az „Essence” című dalok, melyeket negyedikként a “Fairweather Friends” követ.

Az újdonság egy félig önéletrajzi ihletésű single, melyben megtalálhatók a műfajokat izgalmasan vegyítő, sokoldalú előadó sajátos stílusjegyei: egyedi alt-pop hangzás rappel megbolondítva, szatirikus dalszöveg és a tőle jól megszokott - saját rendezésű - humoros videóklip.

Nézzétek meg itt!