Hírek

Magneoton hírek
2023.01.06

Oliver Tree – Cowboy Tears Drown the World in a Swimming Pool of Sorrow (Deluxe album)

Az ’A Cowboy Tears Drown the World in a Swimming Pool of Sorrow’ 11 további dallal bővíti az eredeti ’Cowboy Tears’ számlistát, valamint egy vadonatúj videóklip is napvilágot látott a vezető „Suitcase Full Of Cash” zenét kiegészítve – amelyben Alissa Violet, Tana Mongeau, Viking Barbie és Melissa Ong influenszerek is vendégszerepelnek.

A kiadvány olyan legújabb kedvenceket is tartalmaz, mint az „I Hate You”, amelyet Oliver Whethan (The Chainsmokers, Dua Lipa, Tom Morello, Ugly God) régi munkatársaival és gyerekkori barátjával, Casey Mattsonnal készített. Tavaly nyáron továbbá megérkezett a „Placeholder”, amelyet Oliver közösen Travis Barkerrel (Machine Gun Kelly, jxdn, WILLOW) és Nick Longgal (Machine Gun Kelly, The Chainsmokers, 5SOS) kreált. Oliver, Barker és Long négy további tracket is közösen alkottak a deluxe album 11 zenéjéből.

Oliver a közelmúltban egy újabb sikert aratott a „Miss You” című felvétellel, amelyben a Grammy-díjra jelölt producerrel, Robin Schulz-cal kollaborált. Az energikus talpalávalót – amely pillanatok alatt felhalmozott több mint 300 millió globális streaminget és látványosan debütált a Billboard „Hot Dance/Electronic Songs” top 10-es listáján – egy roppant mókás videóklip kíséri, amelyet Oliver rendezett, és jelenleg több mint 50 millió megtekintést gyűjtött össze 30 nap alatt.

A közel egy évvel ezelőtt debütált Cowboy Tears slágerekei mellett sem mehetünk el, ami tartalmazza a „Swing & A Miss”-t, a „Freaks & Geeks”-t és a „Cowboys Don’t Cry”-t. Az album számai együttesen több tízmillió streamben forogtak világszerte, a „Cowboys Don’t Cry” pedig igazi multimédiás szenzációnak bizonyult.

 

Bemelegítésként nézd meg itt a szórakoztató zenei videót, a „Suitcase Full Of Cash”-t!