Hírek

Magneoton hírek
2021.03.18

Ocho Macho - Úgy tombol

Kirobbanó energiával érkezik az ország egyik legnépszerűbb zenekara: megjelent az „Úgy tombol”, ami azonnal felrázza az embert ezen a szürke, hideg napon.

A zenekar legújabb szerzeménye elemi erővel űzi el a rosszkedvet. A lüktető, rádióbarát dallam egy új megközelítés a srácoktól, ami remekül passzol a könnyen megjegyezhető és azonnal dúdolásra késztető énekhez.

„A dalszövegben szerettem volna pozitív töltettel összefoglalni a bennem zajló érzelmeket, történéseket az elmúlt időszakra vonatkozóan” - mesélte Gergő, a zenekar frontembere.

„Bízom benne, hogy az „Úgy tombol”-lal másoknak is erőt adhatunk. Zeneileg ezúttal egy teljesen új irányt próbáltunk ki - nagyon szeretem, ahogy fokozatosan épül fel a dal és a végére egy ütős gitárszólóval eljut a már nagyon hiányzó, koncerteket idéző hangulatig” - tette hozzá.

A zenekar lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. Egyedi hangzásvilágának köszönhetően minden Ocho szám igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása felejthetetlen összhatást alkotnak.

A háromszoros platinalemezes és Fonogram-jelölt banda minden jelentős hazai fesztivál állandó szereplője, élő koncertjei pedig hatalmas tömegeket mozgatnak meg és késztetnek hajnalig tartó táncolásra. 2015-ben a „Nagy-Szín-Pad!” tehetségkutató nyerteseként a nyolc macsónak lehetősége volt a Sziget nagyszínpadán is fellépni.

A srácok lételeme az alkotás, így sorra jelentkeznek jobbnál jobb felvételekkel. Olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a YouTube-on már 34 milliós nézettségű „Jó nekem”, a szintén közönségkedvenc „El Mundo Fantástico”, vagy legutóbbi „Ahonnan én jövök” című daluk.

Jó hangulatú, pörgős klip is forgott az újdonsághoz, amit itt tudtok megnézni!