Hírek

Magneoton hírek
2022.05.18

Ocho Macho - Futballarium Barcelona

Felszabadult energiák, pörgős zenei alap és himnikus dallam: megérkezett a „Futballarium Barcelona”!

Korábbi zenei gyökereihez nyúlt vissza legfrissebb dalában az Ocho Macho - az újdonságban nagysikerű lemezük, az „El Mundo Fantastico” ízét is adó stílusjegyek kerültek előtérbe.

A könnyed, fülbemászó felvételt pedig egy magyar házaspár spanyol sikertörténete ihlette, így a hivatalos klipet is kint forgatták a fiúk.

„Van egy barcelonai vendéglő, ami az utóbbi években már egy zarándokhely lett a magyarok körében, ugyanis a legnagyobb magyar focistáknak is emléket állít kiállításaival az étterem. A „Futballarium Barcelona” egyik tulajdonosa, Büki Péter ráadásul a szomszéd utcánkból, Szombathelyről indult el a nagyvilágba szerencsét próbálni” – osztotta meg az zene hátterét a formáció frontembere, Kirchknopf Gergő, akit Péter, nagy Ocho Macho-rajongóként maga keresett meg az együttműködés lehetőségével.

A tagok pedig nem hezitáltak, hogy igent mondjanak-e a felkérésre, hiszen a zenekar lételeme a spanyol virtus: „Borzasztó boldog vagyok, mert őszinte és hiteles lett a szám, és visszakanyarodtunk önmagunkhoz” – tette hozzá Gergő.

Videóklippel együtt érkezik a felemlő, feel-good single: az Ocho Macho repülőre szállt és meg se állt Barcelonáig, hogy a megörökítse a riviérát, a pezsgő utcákat és a hangulatos, nemzetközi hírnevű vendéglőt.

A dinamikus koncertelemekkel és izgalmas rézfúvósokkal gazdagított formációt legközelebb június 4-én Budapesten, az Aréna Gardenben csíphetjük el, ahol először lesz hallható élőben a „Futballarium Barcelona”!

 

Nézzétek meg a klipet itt!