Hírek

Magneoton hírek
2020.06.05

New Level Empire x Majka - Újra úton

Vadonatúj dallal, méghozzá egy izgalmas kollaborációval borzolja a kedélyeket az „ózdi hős”: megérkezett az „Újra úton”, amelyben a New Level Empire zenekar mellett ő a közreműködő.

Majoros Péter hazánk egyik legnagyobb sztárja, aki műsorvezetői karrierje mellett a magyar zenei szcéna meghatározó alakja is egyben. Nevéhez olyan slágerek köthetők, mint a Curtissel és BLR-rel közös „Belehalok”, ami a YouTube-on már 68 milliós megtekintésnél jár, vagy a 2017-es év egyik megahitje, a „Mindenki táncol /90/”.

A New Level Empire elektro-pop banda szintén a magyar rádiók és bulik egyik kedvenc produkciója. Olyan sikerdalokat köszönhetünk a tagoknak, mint a „Szerteszét”, a „Beléd fulladnék”, vagy az AK26-tal közös „Nagyon nagyon”.

Az „Újra úton” című közös felvétel az elektronikus zene és a rap tökéletes találkozása. Ráadásul témájában sem lehetne ennél aktuálisabb: végre itt a nyár, és mindenki kimozdulhat az elmúlt hónapok szürreális valóságából.

A megjegyezhető újdonsághoz videóklip is forgott, amelyben a pozitív életérzés a road movie-k hangulatával és gyönyörű autókkal párosul.

Nézzétek meg itt!