Hírek

Magneoton hírek
2021.04.20

Nessa Barrett - la di die (feat. jxdn)

A karakteres hangú énekesnő ezúttal az alternatív pop műfaj másik feltörekvő csillagával, jxdn-nel közösen készítette el legújabb dalát, a közös munka pedig egy fülbemászó és nem mellesleg nagyon őszinte trackben teljesedett ki.

„A „la di die” a hírnévről szól, arról, hogy az emberek mennyire vágynak rá, miközben egy nagyon sötét és gonosz világ valójában” - mesélte Nessa az új számról, valamint hozzátette, hogy nagyon jó volt együtt dolgozni jxdn-nel, aki nem csak a barátja, de egy nagyon tehetséges előadó is egyben.

Nessa Barrett neve már ismerős lehet a TikTok felhasználóknak: a fiatal, mindössze 18 éves énekesnő a platformon vált világszinten ismertté zenés-táncos videóival. Tavaly pedig előadói karrierjét is beindította a csodás hangú tehetség: júliusban megjelent átütő sikerű „Pain” című dala, ami rövid időn belül óriási közönségkedvenc lett.

Legújabb dalához klip is forgott, amit már most több mint 20 millióan láttak YouTube-on. A track hazánkban is nagyon népszerű, a Spotify Viral 50-es listáján már a 22. helyet foglalja el.

Nézzétek meg itt!