Hírek

Magneoton hírek
2022.12.08

NÁNÁSIÉK X TÓTH VERA X DR BRS: Hógömb

DR BRS idén év végére egyszerre három elemet is kihúzhatott bakancslistájáról: egy vidám karácsonyi dalban szerepelhet, végre Tóth Verával is sikerült együttműködni, ráadásul még Ördög Nórival is megismerkedhetett a Nánásiék már-már hagyománynak számító, ötödik ünnepi szerzeménye kapcsán.

A „Hógömb” egy varázslatos kiadvány és szimbólum is egyben - itt az idő kicsit felrázni magunkat és a körülöttünk lévőket is!

Atka imádja ezt az időszakot, így már régóta szeretett volna egy karácsonyi dalt, ami ebben a projektben meg is valósulhatott.

„Mindig is szerettem volna Tóth Verával egy közös felvételt. Néhány évvel ezelőtt majdnem el is kezdtünk ezen dolgozni, de sajnos akkor veszett el imádott kutyusa és nagyon el volt keseredve. Később szerencsére meglett Carlos, de csak most jött el az idő, hogy a „Hógömb” című zene megszülessen, ráadásul az imádnivaló Nánási családdal együtt! Nóri csodálatos műsorvezető, nagyra becsülöm és külön öröm számomra, hogy végre személyesen is találkoztunk!”– mesélte a népszerű producer.

 

Nézzétek és hallgassátok meg a feel-good újdonságot itt!