Hírek

Magneoton hírek
2022.05.13

My Chemical Romance - The Foundations of Decay

Nyolc év várakozás után új, katartikus dallal tért vissza a My Chemical Romance!

Közel egy évtizedet követően a hazánkban hamarosan fellépő My Chemical Romance végre vadonatúj dallal debütál „The Foundations of Decay” címmel. A hatperces hardcore és progresszív elemekbe átcsapó eposz kétségtelenül bizonyítja a Grammy-jelölt banda örökvényűségét.

A banda legutóbbi stúdióalbuma, a „Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys” 2010-ben jelent meg. Feloszlásukat követően 2014-ben adták ki a „May Death Never Stop You” című válogatáslemezüket, amelyben a legnagyobb slágereik szerepeltek egy új darabbal, a „Fake Your Death”-szel kiegészítve sokakban fellobbantva a remény lángját.

Összeállásuk bejelentéséig azonban 2019-ig várni kellett, amelyet a járványhelyzet még tovább húzott egészen mostanáig: a banda a hónapban indítja rég várt brit és európai turnéját, amelynek egyik állomása a Budapest Park színpada lesz.

A kultikus zenekar tovább fokozva a hangulatot sokak meglepetésére egy hamisítatlan MCR-számot is elhozott: a „The Foundations of Decay”-ben a zenekar megőrizte egyedi hangzásvilágát, miközben fordulatot is tartogat.

 

Hallgasd meg itt!