Hírek

Magneoton hírek
2020.12.16

Mr. Vasovski x Kollányi Zsuzsi - Fohász

A népszerű énekesnő és a Vasovski Symphonic-ból már jól ismert DJ-producer ezúttal egy komolyabb hangvételű dallal jelentkezett.

„A „Fohász” a 2020-as évre jellemző általános hangulatot, a korlátozásokkal járó mindennapokat, valamint a jövőnkkel kapcsolatos bizakodást és reményt dolgozza fel” - mesélte Zsuzsi az újdonságról. „Mindannyiunk élete teljesen felfordult idén, mindenki másképp birkózik meg az élet adta nehézségekkel. Szeretnénk, ha ezzel a zenével erőt adhatnánk másoknak ebben az embert próbáló időszakban, és a refrént közösen énekelve, együtt vonzanánk be a pozitív változást a világba!” – tette hozzá az énekesnő.

A számhoz készült videóban Zsuzsit a karantén rabságában, Mr. Vasovskit pedig az elidegenedett városban láthatjuk. A legsötétebb órákban is keresik a fényt, ami átsegíthet minket a nehézségeken. 

Zsuzsi és Mr. Vasovski barátsága a Vasovski Symphonic színpadi produkciónak köszönhető, melyben sokszor rázták már fel együtt a közönséget az elektronikus zenei stílusok és a klasszikus hangzás keresztezésével.

Nézzétek meg az új klipet itt!